Γιώργος & Αδάμ Παπαδιαμαντόπουλος

H 3η γενιά εντάσσεται στην εταιρία στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Και τα 2 μέλη της με σπουδές οικονόμο – διοικητικές αλλά και οπτικής σε ΗΠΑ και Αγγλία φέρνουν φρέσκιες αντιλήψεις για να οδηγήσουν την Οptical στην νέα χιλιετία.

Ο Γιώργος και Αδάμ αποτελούν το ένευσα για την διοικητική οργάνωση και την οικοδόμηση των βάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Προγράμματα και ενέργειες όπως μηχανοργάνωση, ΙSO, οργανογράμματα, εκπαιδευτικά προγράμματα και ταξίδια, team building, αξιολογήσεις, internet site, fakebook, e-shop μπαίνουν σε λειτουργία και η Optical γίνετε η πρώτη αλυσίδα οπτικών στην Ελλάδα με κεντρική διοίκηση και δομές ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η νέα αυτή δομή και οργάνωση, της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει επιτυχημένα την είσοδο της σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που αναπτύσσονται την προ-Ολυμπιακή και μετά Ολυμπιακή εποχή όπως Village Entertainment Park, νέο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Τhe Mall Athens, Mediterranean Cosmos, Athens Heart, Pantheon Plaza, Athens Metro Mall κοκ.

 

Επιπλέον, αναπτύσσει 2 νέες αλυσίδες καταστημάτων:

Τα Easy to See για την ανάπτυξη μικρότερων value for money καταστημάτων πανελλαδικά συνδυάζοντας την οικειότητα του
οπτικού της γειτονίας με την σιγουριά μίας μεγάλης αλυσίδας.

Τα Sunwear με μότο το Passion for Outdoors και εξειδίκευση σε 3 διεθνή πρωτοποριακά brand (Oakey, Ray-Ban, Maui Jim) και γυαλιά ηλίου και επιλεγμένα αξεσουάρ και σακίδια για active outdoor κοινό και αθλητές.