100 Χρόνια τίποτε δεν αξίζει σαν τα μάτια σας!

Τα brands  που διαχρονικά επιλέγουμε, μας βοηθάνε εδώ να μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για μια ιδανική όραση και εικόνα. Οι επιλογές αυτές είναι για εμάς πάντα μεγάλης σημασίας, ικανοποίησης και χαρά αλλά και ευθύνης απέναντί σας.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές και κορυφαίες στην κατηγορία τους αλλά και συμβατές με το δικό μας DNA και αξίες. Η καινοτομία στην χρήση υλικών, η τεχνογνωσία στον τρόπο κατασκευής, η εξειδίκευση στην παραγωγή και η σχεδιαστική έμπνευση και νεωτερισμός, η αισθητική, η ιστορία, η παράδοση κι η κουλτούρα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτά. Tα τελευταία χρόνια δίνετε σημασία και στην χώρα κατασκευής τους, γι’ αυτό άλλωστε εδώ και 6 χρόνια επενδύουμε και στηρίζουμε πολύ την Ελληνική παραγωγή και σχεδιασμό.

Το πρωταρχικό όμως είναι να υπάρχει από τους συνεργάτες μας η ίδια αγάπη και μεράκι που έχουμε και εμείς, διότι αυτή η αγάπη είναι που δημιουργεί προϊόντα με ποιότητα και διαχρονικότητα τα οποία προσφέρουν πραγματική ικανοποίηση και εμπειρία στον κάτοχό τους.

Είναι  μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες και συνεργάτες μας.

OPHTHALMIC LENSES

EYEWEAR

CONTACT LENSES